Communication Pro Oy Ab / MagNet e-Publishing

Ammattilaiset

Lisätiedot

Kuvaus

Communication Pro on markkinointiviestinnän, verkkojulkaisun ja aineistonhallinnan ratkaisuihin erikoistunut ohjelmisto- ja palveluyhtiö. Päätuotteet ovat pilvipohjaiset MagNet e-Publishing julkaisu- ja aineistonhallinnan palvelut sekä ohjelmistopohjaiset ratkaisut kuten Cumulus, Picturepark ja Binuscan.Y-tunnus: 05151545

Päätoimiala: Digitaalinen viestintä

Yhteystiedot

  • Särkiniementie 5 B, 4.krs
  • 00210 HELSINKI
  •  
  • (09)687 7300
  •  
  • www.communicationpro.com
  • info@communicationpro.com
  •  
  •     

Ammattilaiset

Viktor Fagerström
Application Specialist
Rolf Koppatz
Toimitusjohtaja
Heikki Lehtonen
Technical Support
Ville Manninen
Application Sepcialist
Marianne Vainio
Markkinointi ja hallinto

Viktor Fagerström

Application Specialist

Rolf Koppatz

Toimitusjohtaja

Rolf Koppatz on Communication Pro Oy:n toimitusjohtaja. Hän on toiminut 35 vuoden työuransa ajan eri liikkeenjohdon ja markkinoinnin tehtävissä, jossa digitaalinen aineistojen hallinta on kasvanut keskeiseksi osaksi modernia markkinointia.

Email: rolf.koppatz@communicationpro.com

Heikki Lehtonen

Technical Support

Ville Manninen

Application Sepcialist

Email: ville.manninen@communicationpro.com

Marianne Vainio

Markkinointi ja hallinto


Lisätiedot

Erityisosaaminen: Communication Pro on asiakkaan digitaalista markkinointia avustava ja brandinhallintaa selkeyttävä asiantuntija- ja palveluyritys sekä digimedian suunnan näyttäjä. Tarjoamme sekä skaalautuvia pilvi- että onsitepohjaisia ohjemistoratkaisuja tukemaan asiakkaan liiketoiminnan työnkulkuja. Olemme erikoistuneet markkinointiviestinnän aineistonhallinnan ja julkaisutoiminnan ratkaisuihin. Laaja asiakaskuntamme koostuu PK-yrityksistä aina julkishallintoon ja pörssiyhtiöihin. Lisätietoa löytyy sivuilta www.communicationpro.com sekä www.virtualmagnet.eu.

Muita tietoja: MediaGallery piristää kotisivut ajankohtaisilla kuvilla, videoilla ja julkaisuilla. Saatte brändätyn MediaGalleryn käyttöönne organisoiduilla rakenteella. Teille jää ajankohtaisen sisällön tuottaminen. Soveltuu tapahtumille, tuotekuville, brändikuville, videoille, koulutusaineistolle ym.

MagNet ePaper-palveluilla voit julkaista nettiin edullisesti digitaalista printtimediaa rikastetulla medialla varustettuna ja samaa printtimateriaalia hyödyntäen, myös itsepalveluna. Tarjoamme julkaisuihin lukuelämyksiä ja toiminnallisuuksia kuten opastavan ostamisen kuvastoista uusin keinoin.

PageFinisher-palvelu varmistaa yrityksesi taitto-, kuvankäsittely- ja sivunvalmistus-aineistojen toimivuuden printissä ja verkossa.

MediaBank- palvelu tarjoaa ratkaisuja digitaalisen markkinointisisällön hallintaan, järjestämiseen, hyödyntämiseen ja älykkääseen jakamiseen.

Olemme vuosien kokemuksella toteuttaneet lukuisia laajudeltaan erikokoisia ja eri kohderyhmille suunnattuja internet-, extranet ja intranet –aineistonhallintapalveluita sekä liiketoimintaa tukevia, käyttäjäystävällisiä ja selkeitä ePaper mobiili- ja internet-julkaisupalveluja.

Ammattimainen käyttöönottopalvelu, asiakaspalvelu ja tuki ovat keskeinen osa toimintaamme. Communication Pro:n tiimi huolehtii aineistoprojektinne onnistumisesta.