Kuvaus

UPC on Communication Center, joka tarjoaa asiakkailleen kustannustehokkaita painotuotteita.

Käytössäsi on Pohjoismaiden suurimmat heatset painokoneet.

Suorat markkinointikuvastot, -lehdet and cross media -ratkaisut on erikoisalaamme.

Kokonaisvaltaiset cross media ratkaisut - mobiili - painettu - screen -teknologia: UpCode Järjestelmät ja TeknologiatY-tunnus: 06692415

Päätoimiala: Painotuotteet, kirjapainot

Yhteystiedot

  • Gerbyntie 18
  • 65230 VAASA
  •  
  • (06)321 8000
  •  
  • www.upc.fi
  • print@upc.fi
  •  
  •     

Perustamisvuosi

1987

Työntekijöitä

n. 100


Postiosoite

Gerbyntie 18
65230 VAASA
Suomi

Lisätiedot

Erityisosaaminen: KoneetEsivalmisteluTulostuspalvelutJälkikäsittely

Muita tietoja: UPC on Communication Center, joka keskittyy tuottamaan lisäarvoa asiakkailleen. Tarjoamme optimaalisen kustannustehokkaita painotuotteita, joilla tavoitat oman asiakasryhmäsi helposti ja tehokkaasti. Käytössäsi on niin uudet standardit, formaatit ja teknologiat, kuin myös syvä tuntemus kuluttajien käyttäytymisestä. Suorat markkinointikuvastot, -lehdet ja cross media -ratkaisut on erikoisalaamme.
UPC Print vastaa laadukkaista heatset-painetuista tuotteista. Näitä ovat muun muassa suorat markkinointiesitteet, liitteet, vähittäismyynti- ja tuotekuvastot sekä myös aikakaus- ja kohderyhmälehdet.
Voimme tarjota persoonallisen ja proaktiivisen lähestymistavan asiakaspalveluun. Tarjoamme käyttöösi kustannustehokkaat kapasiteettiratkaisut suuremmille painosmäärille. Tarjoamme myös ratkaisuja, jotka parantavat markkinointiviestintäsi tehokkuutta. Suuri valikoima erikoistehosteita auttaa sinua luomaan erityisiä mielikuvia kilpailukykyiseen hintaan.
Kaikki toimintamme perustuu ISO 14001 -ympäristöjärjestelmään, joka on sertifioitu Bureau Veritas Certification -toimesta. PYR:in (Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy) jäsenenä huolehdimme pakkausjätteestämme myös yrityksen ulkopuolella.
Tämän hetkinen konekantamme on Lithoman (72/80pp), Lithoman (80/88 pp) sekä Rotoman ( 16 pp). Meillä on myös liimalinja sekä 3 stiftauslinjaa sekä muut tarvittavat jälkikäsittelylaitteet. Lisäksi meillä on 5-värinen arkkikone, A1 formaatissa.
UpCode™ on mullistava ja vuorovaikutteinen mobiili informaation hallintajärjestelmä. Sen optinen lukija käyttää mobiililaitteita yhdistääkseen kaiken elektronisen tiedon ja järjestelmät painettuihin tuotteisiin tai näytöillä esitettävään informaatioon. Järjestelmä mahdollistaa kaiken liiketoiminnan ja e-kaupan yhdistämisen, painettuun ja elektroniseen mediaan. Koodin (2d datamatrix, QR-koodi, 1d viivakoodi, värikoodi) tai muun älytunnisteen (teksti tai kuva) avulla mobiililaitteen käyttäjä saa puhelimeensa interaktiivista Internet-pohjaista tietoa, mutta myös muunlaista tietoa, helposti ja monen kanavan kautta, vain kohdistamalla kännykän koodia kohden. Enää ei tarvitse muistaa Internet-osoitteita tai näppäillä niitä puhelimeen. UpCode sopeutuu, paikallistaa ja yhdistää kaiken tiedon.
UpCodessa on nyt myös automaattiset asiakashallinta järjestelmät (CRM), logistiikka- sekä maksu järjestelmät.
Yhdistäessään kaiken median (TV, painotuotteet, äänen, ulkomainonnan) reaaliaikaiseen ja muuttuvaan tietoon, UpCode on kauan odotettu linkki kaiken mediateknologian välillä. Se on nopea ja helppo integroida jo olemassa oleviin markkinointi- ja sisältöjärjestelmiin. Se on adaptiivinen ja sopeutuu käyttäjän tarpeisiin.