Berggren Group

Ammattilaiset

Lisätiedot

Kuvaus

Berggren Group on eurooppalainen täyden palvelun IPR-talo, jonka palveluksessa työskentelee yli 160 alan huippuosaajaa. Luomme monipuolisella IPR-osaamisellamme ideoillesi ja innovaatioillesi mahdollisuuksia menestyä.Y-tunnus: 2635899-1

Päätoimiala: Markkinointijuridiikka

Yhteystiedot

  • Eteläinen Rautatiekatu 10 A
  • 00100 HELSINKI
  •  
  • 010 227 2000
  •  
  • www.berggren.eu
  •  
  •     

Perustamisvuosi

1936

Työntekijöitä

160

Liikevaihto

27 milj. eur

Ammattilaiset

Pia Johansson
Executive Assistant
Paula Sailas
IPR-lakimies, EU-tavaramerkkiasiamies
Tarja Tchernych
IPR-lakimies, varatuomari

Pia Johansson

Executive Assistant

Paula Sailas

IPR-lakimies, EU-tavaramerkkiasiamies

Olen työskennellyt Berggrenillä lakimiehen tehtävissä vuodesta 2002 alkaen. Toimenkuvaani kuuluvat asiakkaidemme IPR-lakiasioiden hoitaminen. Erityisesti olen kiinnostunut tavaramerkki- ja tekijänoikeudellisista asioista, tuoteväärennöstapauksista sekä alaamme koskevien sopimusten laatimisesta ja oikeudenkäynneistä. Vapaa-aikani vietän perheen parissa, tenniskentällä tai lenkkeillen.

Email: Paula.Sailas@berggren.fi

Tarja Tchernych

IPR-lakimies, varatuomari

Toimin Berggrenin Laki, tavaramerkit ja mallit -liiketoimintajohtajana. Berggren Legalilla on 14 IPR –lakimiestä, jotka ovat erikoistuneet immateriaalioikeuksiin ( tavaramerkit, patentit, tekijänoikeudet, markkinointioikeus) ja niihin liittyviin sopimuksiin ja oikeudenkäynteihin. Käytössämme on myös koko Berggrenin 160 erityisasiantuntijan palvelut. Esimerkiksi vaativissa patenttioikeudenkäynneissä, IPR Due Diligenceissä ja patenttilisenssisopimuksissa asiaa hoitaa tehokkaasti saman katon alla sekä IPR -lakimies että patenttiasiamies. Ennen Berggrenille tuloani olen toiminut 13 vuotta asianajajana erilaisten immateriaalioikeudellisten sopimusten ja oikeudenkäyntien parissa.

Email: tarja.tchernych@berggren.fi


Postiosoite

PL 16
00101 HELSINKI
Suomi

Lisätiedot

Hallituksen jäsenet: Jarkko Sairanen, hallituksen puheenjohtaja

Emoyhtiö: Berggren Oy

Erityisosaaminen: Luomme monipuolisella IPR-osaamisellamme ideoillesi ja innovaatioillesi mahdollisuuksia menestyä. Palvelumme kattavat koko IPR:n elinkaaren: Tutkimme, suojaamme, hallinnoimme, valvomme, kaupallistamme ja hoidamme IPR-lakiasiasi. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä laajan kansainvälisen asiamiesverkoston kanssa.

Kansainvälinen yhteistyö: Toimimme yhteistyössä laajan kansainvälisen asiamiesverkoston kanssa.