Liity Markkinointihakemistoon

Löydy silloin, kun yritykset hakevat markkinoinnin kumppaneita

Yritysprofiili Markkinointihakemisto -palvelussa maksaa 250 € ja näkyvyys lisätoimialoissa á 50 €. Hintoihin lisätään alv 24 %. Jotta markkinoinnin ostajat saisivat mahdollisimman hyviä hakutuloksia, on tärkeää että valitset vain toimialoja, joille tuotat palveluita. Jos haluat näkyä useammalla, kuin kolmella eri toimialalla, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä palvelua ylläpitävän Marketing Finlandin toimistoon:
info@marketingfinland.fi
Puh. 010 248 1060

Markkinointihakemiston tilaus jatkuu automaattisesti seuraavan vuoden, ellet irtisano tilausta 30.4. mennessä. Markkinointihakemiston laskutus tapahtuu touko-kesäkuussa. Ymmärrämme, että kevään tapahtuvat ovat vaikuttaneet suuresti markkinoinnin palvelutarjoajiin ja tarvittaessa voit ottaa yhteyttä toimistoomme ja neuvotella maksun jakamisesta osiin.

Markkinointihakemistossa näkyvät ja mainostavat  yritykset nousevat esiin ostajien tekemissä hauissa, mutta myös pääsevät todennäköisemmin mukaan Marketing Finlandin tekemille listoille, kun ostajat pyytävät apua tarjouspyyntöjen tekemisessä. Tutustu myös muihin rahanarvoisiin etuihin, joita markkinointihakemistossa olevat yritykset saavat.

Uusi profiili tulee näkyviin ja muokattavaksi 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Muokkaamiseen voit pyytää apua Marketing Finlandilta.