Studio Fotonokka Oy

Ammattilaiset

Työt

Lisätiedot

Kuvaus

Studio Fotonokka on vuonna 1972 perustettu täyden palvelun mainosvalokuva-studio. Tarjoamme monipuolisen palvelukokonaisuuden kaikkeen vaativaan kuvatuotantoon. Studiomme arkipäivää ovat muoti-, henkilö-, tuote- ja mainoskuvaukset.

Kokeneet kuvaajamme erikoistuvat kukin eri osa-alueille, ja tukevat toisiaan tuotantoprosessin eri vaiheissa. Jokaisella kuvaajalla on myös oma, tunnistettava ja erityinen “kädenjälkensä”, jota kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaan tarpeita ja ajankuvaa, kuitenkin taiteellinen visio huomioiden.

Palvelutarjontaamme kuuluvat myös vaativa kuvankäsittely ja liikkuvan kuvan tuotanto, sekä CGI-tuotanto.

Valoisat ja monikäyttöiset tilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä. Meillä on kuusi erillistä studiota, joista kolmeen on rakennettu toimivat ja täysin varustellut kuvauskeittiöt. Runsas ja monipuolinen valaisukalusto sekä suuret ikkunat takaavat, että valoa riittää talvellakin.

Ammattitaitoiset ja kokeneet kuvaajamme yhdessä monitaitoisen kuvausjärjestäjämme kanssa puhaltavat ideaasi hengen.

Saat valmiit huippulaatuiset kuvat ja videot nopeasti ja luotettavasti.Y-tunnus: 2078191-6

Päätoimiala: Valokuvatuotanto, mainosvalokuvaajat
Muut toimialat: Av -tuotanto, mainoselokuvat, animaatiot, Vuokrastudiot

Yhteystiedot

  • Vilhonvuorenkatu 11 A
  • 00500 HELSINKI
  •  
  • 09-5868 200
  •  
  • www.fotonokka.fi/home/
  • studio@fotonokka.fi
  •  
  •     

Perustamisvuosi

1972

Työntekijöitä

15

Liikevaihto

1M€

Työt (23)

Ammattilaiset

Toni Ahola
Toimitusjohtaja
Kristiina Hemminki
valokuvaaja
Elina Himanen
valokuvaaja
Justus Järnefelt
valokuvaaja
Suvi Laine
valokuvaaja
Kaisa Pelkonen
tuottaja

Toni Ahola

Toimitusjohtaja

Kristiina Hemminki

valokuvaaja

Elina Himanen

valokuvaaja

Justus Järnefelt

valokuvaaja

Suvi Laine

valokuvaaja

Suvi on vankkumaton esteetikko ja välittää kuvillaan näkemänsä kauneuden katsojalle. Hänen kuvansa ovat usein iloisia ja niissä on hauskoja visuaalisia oivalluksia. Kuvan tunnelma syntyy pienistä elementeistä ja ihanasta valosta. Kuvaajana Suvi on mutkaton ja varma. 10 vuoden aikana hän on kartuttanut kokemusta monenlaisista kuvauksista. Henkilökuvien ja lifestyle-aiheiden sekä tuotekuvauksen parissa hän tuntee olevansa kotonaan. Suvilla on taito vangita kuvaan ohikiitävä hetki, mutta hän viihtyy myös pikkutarkan työskentelyn parissa.

Kaisa Pelkonen

tuottaja

Tuottajamme Kaisa pitää projektien langat napakasti käsissään ja huolehtii, että kaikki palikat ovat paikoillaan. 12 vuoden kokemus kuvausjärjestäjänä näkyy hänen työssään kykynä ymmärtää, mitä osa-alueita kuvausprojektiin kuuluu ja millaiset tekijät tarvitaan, jotta saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos. Kaisa on myös kuvatuotannon moniosaaja, jolta sujuvat niin muotistailaus ja lavastus kuin rekvisitointi ja ruokastailauksetkin. Kaisa nauttii käsillä tekemisestä, ja hän on pelastanut monta projektia taikomalla mahdottoman mahdolliseksi. Hänellä on herkkyyttä ymmärtää tunnelmat ja tarpeet ja taito konkretisoida ideat näkyviksi. “Estetiikka ja visuaalinen tasapaino ovat minulle tärkeitä. Löydän kauneutta arkisista, jokapäiväisistä asioista ja nautin sen esiin tuomisesta.”

Elvi Rista
valokuvaaja
Pekka Sutela
System Administrator
Mikko Tikka
valokuvaaja
Anthony Ubaud
valokuvaaja
Joonas Vinnari
Cinematographer

Elvi Rista

valokuvaaja

Pekka Sutela

System Administrator

Mikko Tikka

valokuvaaja

Anthony Ubaud

valokuvaaja

Joonas Vinnari

Cinematographer

Joonas on outdoor-urheiluun erikoistunut video- ja stillkuvaaja. Joonaksen videoissa kohtaavat autenttisuus ja hiottu lopputulos; taidokkaalla visuaalisella ja kerronnallisella ilmaisullaan hän tempaa katsojan mukaan videonsa maailmaan – Joonaksen videoiden tunnelma on käsinkosketeltava.


Postiosoite

Vilhonvuorenkatu 11 A
00500 HELSINKI
Suomi

Lisätiedot

Omistus: Kuvaajien omistama

Hallituksen jäsenet: Justus Järnefelt, Kristiina Hemminki, Mikko Tikka

Erityisosaaminen: Muotikuvat, interiöörit, henkilökuvaus, ruokakuvaus, kuvankäsittely, CGI, liikkuva kuva, studion vuokraus, kuvausjärjestelyt, hyvää kahvia