Netprofile Finland Oy

Ammattilaiset

Lisätiedot

Kuvaus

Netprofile on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestintään erikoistunut konsulttiyritys.

Yhdistämme perinteisten ja sosiaalisten mediaympäristöjen tuntemuksen ja viestinnän osaamisen tekniikan ja teknologia-alan ymmärrykseen. Haemme ja luomme viestinnällisiä mahdollisuuksia haettuja kohderyhmiä parhaiten tavoittavissa kanavissa.Y-tunnus: 06925637

Päätoimiala: Digitaalinen viestintä
Muut toimialat: Viestintätoimistot

Yhteystiedot

  • Ludviginkatu 3-5 B
  • 00130 HELSINKI
  •  
  • +358 40 572 1120
  • (09) 6812 0850 (faksi)
  •  
  • www.netprofile.fi
  • info@netprofile.fi
  •  
  •     

Perustamisvuosi

2000

Työntekijöitä

10

Ammattilaiset

Christina Forsgård
Viestintäkonsultti
Juha Frey
Toimitusjohtaja
Essi Isomäki
Viestintäkonsultti
Ulrika Karhu
Assistentti
Hanna-Maria Lifländer
Projektipäällikkö
Sallamaari Muhonen
Viestintäkonsultti

Christina Forsgård

Viestintäkonsultti

Christina Forsgård on uutta teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestinnän konsultointiin erikoistuneen Netprofile Finland Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Christina tunnetaan myös sosiaalisen median yrityskonsulttina, aktiivisena hyödyntäjänä, kirjailijana ja loistavana kouluttajana.

Juha Frey

Toimitusjohtaja

Juha Frey on Netprofilen toimitusjohtaja ja toinen yrityksen perustajista. Hänen erikoisalaansa ovat liiketoimintaa selkeyttävät ja kasvua edistävät markkinoinnin ja viestinnän strategiat. Hänellä on vahva kokemus kotimaisten ja kansainvälisten viestintäprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta. Juhan johtamat viestintäprojektit ovat johtaneet lukuisiin menestyksekkäisiin lanseerauksiin ja vauhdittaneet uusien kumppanuuksien, kauppojen, sijoitusten ja yritysjärjestelyjen toteutumista. Konsulttityön ohella Juha vastaa viestinnän ja sosiaalisen median konsultointiin erikoistuneen Netprofilen liiketoiminnasta, taloudesta ja henkilöstöhallinnosta.

Puhelin: (09) 6812 080

Email: juha@netprofile.fi

Essi Isomäki

Viestintäkonsultti

Ulrika Karhu

Assistentti

Hanna-Maria Lifländer

Projektipäällikkö

Email: hanna@netprofile.fi

Sallamaari Muhonen

Viestintäkonsultti

Sallamaari Muhonen toimii viestintäkonsulttina ICT-alaan erikoistuneessa viestintätoimisto Netprofilessa. Aikaisemmin hän on työskennellyt valtion omistajaohjauksesta vastaavan ministerin lehdistöavustajana, toimitusjohtajana ylioppilaskuntien verkkopalveluyhtiö Suomen Lyyrassa ja projektitehtävissä mm. Satama Interactivessa, Morning Digitalissa ja Lowe & partnersissa. Hän vaikuttaa myös Kevan ja HOK Elannon hallituksissa. Pitkän tv-taustan omaava Sallamaari on kiitetty kouluttaja, puhuja ja moderaattori markkinointialan ja kansalaisjärjestöjen tapahtumissa.

Email: sallamaari@netprofile.fi

Antti Möller
Projektipäällikkö
Tommi Niittymies
Viestintäkonsultti
Tuomas Niska
Projektipäällikkö
Toni Stubin
Viestintäkonsultti

Antti Möller

Projektipäällikkö

Puhelin: 0445455698

Email: antti@netprofile.fi

Tommi Niittymies

Viestintäkonsultti

Tuomas Niska

Projektipäällikkö

Toni Stubin

Viestintäkonsultti


Postiosoite

Ludviginkatu 3-5 B
00130 HELSINKI
Suomi

Lisätiedot

Omistus: Christina Forsgård, Juha Frey

Hallituksen jäsenet: Christina Forsgård, Juha Frey

Emoyhtiö: -

Tytäryhtiöt Suomessa: -

Mediavälityksen hoitaa: -

Erityisosaaminen: Yhdistämme perinteisten ja sosiaalisten mediaympäristöjen syvällisen tuntemuksen ja monipuolisen viestinnän osaamisen vahvaan tekniikan ja teknologia-alan ymmärrykseen.

Toimintamme perustuu henkilökohtaisiin suhteisiin mediaan ja vaikuttajiin. Haemme ja luomme viestinnällisiä mahdollisuuksia asiakkaidemme kohderyhmiä parhaiten tavoittavissa kanavissa, teknologia- ja talousmediasta harraste- ja lifestyle-mediaan.

Hyödynnämme monipuolisesti internetin ja sosiaalisen median avaamia keinoja. Valitsemme kattavasta globaalista mediatietokannastamme potentiaalisimmat kontaktit kuhunkin tilanteeseen ja tarpeeseen, oli kyseessä b-to-b tai b-to-c.

Kansainvälinen yhteistyö: Netprofile on tukenut satojen organisaatioiden kasvua ja kehitystä Suomessa ja ulkomailla. Useimpien suomalaisten asiakkkaidemme tavoitteena on kansainvälinen kasvu.

Työkenttämme Helsingistä käsin on koko maailma: haemme ja vaikutamme haluttuihin kohderyhmiin riippumatta niiden maantieteellisestä sijainnista.

Toimimme yhdessä teknologia-alaan erikoistuneiden viestinnän konsulttiyritysten kanssa Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa.

Muita tietoja: Palveluihimme kuuluvat asiakkaidemme viestintästrategian määrittely, käytännön viestintäsuunnitelmien laatiminen, vaikuttavien viestintämateriaalien tuottaminen sekä suhteiden avaaminen ja rakentaminen digitaalisissa ja perinteisissä kanavissa.

Valmennamme toimimaan vuorovaikutuksessa sekä median, blogaajien että sosiaalisen median yhteisöjen kanssa. Pidämme tilanteen hallinnassa myös kriisien keskellä.

Asiantuntijatiimillämme on pitkä kokemus viestinnän konsultoinnista, toimitustyöstä mediassa sekä viestinnän johtamisesta ja toteuttamisesta organisaatioissa.

Asiakkaamme edustavat eri kehitysvaiheita juuri perustetuista yrityksistä monikansallisiin konserneihin. Asiakkaidemme joukossa on lisäksi teknologia-alan yhteisöjä, alan kehitystä tukevia organisaatioita ja pääomasijoittajia.