North Patrol Oy

Ammattilaiset

Lisätiedot

Kuvaus

North Patrol on järjestelmätoimittajista ja digitoimistoista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita valmistelemaan verkkopalveluhankkeita, valitsemaan teknologiat ja kilpailuttamaan sopivimmat kumppanit.Y-tunnus: 2493483-6

Päätoimiala: Hankinnat ja kilpailuttaminen
Muut toimialat: Digitaalinen viestintä, Markkinoinnin konsultointi

Yhteystiedot

 • Mannerheimintie 18 A, 6. krs.
 • 00100 HELSINKI
 •  
 • +358 50 307 4044
 •  
 • www.northpatrol.com
 • northpatrol@northpatrol.com
 •  
 •     

Perustamisvuosi

2012

Työntekijöitä

8

Liikevaihto

1M€

Asiakkuudet

 1. A-Katsastus
 2. Aalto-yliopisto
 3. Atria
 4. Autoliitto
 5. Delta Auto
 1. Finanssialan keskusliitto
 2. Helsingin kaupunginteatteri
 3. Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY
 4. Helsingin yliopisto
 5. Huoltovarmuuskeskus
 1. Jyväskylän ammattikorkeakoulu
 2. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu
 3. Kalevala Koru
 4. Kansalliskirjasto
 5. Kela
 1. Kemppi
 2. Kirkkohallitus
 3. Korkeasaaren eläintarha
 4. Kuntien Tiera
 5. Liikenneturva
 1. Liikennevirasto
 2. Lindorff
 3. Luja-yhtiöt
 4. Lääketietokeskus
 5. Mainostajien liitto
 6. Mediakasvatusseura ry
 1. Messukeskus
 2. Metso
 3. Metsähallitus
 4. Naisten Linja
 5. Neste Oil
 6. Novita
 1. Oulun kaupunki
 2. Palvelualojen ammattiliitto PAM
 3. Rakennusteollisuus RT ry
 4. Sairaanhoitajaliitto
 5. Savon Voima
 6. Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra
 1. Tampereen teknillinen yliopisto
 2. Tampereen yliopisto
 3. Tekla
 4. Tilastokeskus
 5. Turun ammattikorkeakoulu
 6. Turun kaupunki
 1. Työ- ja elinkeinoministeriö
 2. Ulkoministeriö
 3. VVO
 4. Valio
 5. Valmet
 6. Varma
 1. Veho
 2. YLE
 3. YTHS
 4. Yliopiston Apteekki

Ammattilaiset

Sami Kalanen
Managing Partner
Virpi Blom
Web Concept & Project Expert, Partner
Mikko Jokela
Web & Digital Business Expert
Noora Linnermo
Web & Digital Business Expert
Kimmo Parkkinen
Web Technology Expert, Partner
Heikki Toivo
Digitalization Architect

Sami Kalanen

Managing Partner

DI Sami Kalanen on hankesuunnittelun, vaatimusmäärittelyjen ja kilpailutuksien asiantuntija. Sami konsultoi asiakkaita hankkeiden valmistelussa ja vaatimusten määrittelyssä sekä tukee asiakkaita projektien kilpailuttamisessa ja toimittajan työn valvonnassa. Hänen erityisalueitaan ovat mm. laajat, teknisesti haastavat verkkopalveluprojektit sekä julkishallinnon kilpailutukset. Sami on työskennellyt verkkopalveluprojektien parissa 90-luvun puolivälistä lähtien. Aiemmassa työhistoriassaan Sami on toiminut mm. suuressa teollisuuskonsernissa verkkopalveluiden tilaajana, johtotehtävissä verkkopalveluja toimittavissa yrityksissä, puolueettoman konsultointitoimiston toimitusjohtajana ja partnerina sekä teleoperaattorin tuotepäällikkönä.

Puhelin: +358 50 307 4044

Email: sami.kalanen@northpatrol.com

Virpi Blom

Web Concept & Project Expert, Partner

FM Virpi Blom on verkkopalvelustrategioiden, käyttökokemuksen ja palvelukonseptien asiantuntija. Virpi konsultoi asiakkaitaan strategisten linjausten, konseptoinnin, määrittelyn ja suunnittelun kysymyksissä. Hänen erityisosaamistaan on verkkopalvelujen hyötyodotusten kirkastaminen, positiivisen käyttäjäkokemuksen varmistaminen sekä hankittavien ratkaisujen konseptointi ja määrittely siten, että niin loppukäyttäjien kuin ylläpitäjienkin tarpeet täyttyvät. Virpin yli 15-vuotinen kokemus verkkopalvelujen suunnittelusta sisältää satojen internet-, intranet- ja extranet-palvelujen määrittelyä, suunnittelua, toteutusta, käytettävyystestausta ja kehittämistä. Aiemmissa työpaikoissaan hän on mm. toiminut johtavana konsulttina, konsultoinut verkkopalvelujen suunnittelua ja toteutusta lukuisissa eri rooleissa ja vetänyt User Experience -tiimiä.

Puhelin: +358 400 240376

Email: virpi.blom@northpatrol.com

Mikko Jokela

Web & Digital Business Expert

KTM Mikko Jokela on verkkopalveluiden ja digitaalisten kanavien hyödyntämisen asiantuntija. Mikko konsultoi asiakkaitaan verkkopalveluiden teknologia- ja toimittajavalinnoissa, toiminnallisten vaatimusten määrittelyssä sekä auttaa siinä, miten digitaaliset kanavat pystyvät tukemaan liiketoiminnan tarpeita ja tavoitteita. Hänen erityisalueitaan ovat mm. verkkopalvelun ja monikanavaisuuden hyödyntäminen sekä järjestelmävalinnat. Aiemmassa työhistoriassaan Mikko on työskennellyt useissa rooleissa IT-toimittajalla. Hän on vetänyt verkkopalveluprojekteja toteuttavaa tulosyksikköä, vastannut verkkopalveluliiketoiminnan kehityksestä sekä toiminut konsulttina useissa verkkopalveluhankkeissa. Pääosin Mikko on työskennellyt yksityissektorin toimijoiden kanssa, mutta hänellä on kokemusta myös opetusalalta sekä julkishallinnosta.

Puhelin: +358 40 588 9720

Email: mikko.jokela@northpatrol.com

Noora Linnermo

Web & Digital Business Expert

Puhelin: 050 586 5678

Email: noora.linnermo@northpatrol.com

Kimmo Parkkinen

Web Technology Expert, Partner

FM Kimmo Parkkinen on määrittely-, suunnittelu- ja hankintavaiheen asiantuntija. Kimmo konsultoi asiakkaita tietojärjestelmien teknologia- ja toimittajavalinnoissa, toiminnallisten vaatimusten määrittelyssä sekä teknisessä suunnittelussa. Hänen erityisalueitaan ovat mm. teknisesti haastavien tietojärjestelmien suunnittelu, dokumentointi ja mallintaminen. Kimmolla on lähes 20-vuoden kokemus tietojärjestelmien ja verkkopalveluiden kehittämisestä. Aikaisemmassa työhistoriassaan Kimmo on työskennellyt mm. puolueettomana konsulttina sekä verkkopalveluja toimittavan yrityksen ohjelmistoarkkitehtina, tuotantopäällikkönä ja ohjelmistosuunnittelijoiden lähimpänä esimiehenä.

Puhelin: +358 50 430 5031

Email: kimmo.parkkinen@northpatrol.com

Heikki Toivo

Digitalization Architect

Email: heikki.toivo@northpatrol.com

Perttu Tolvanen
Web & CMS Expert, Partner

Perttu Tolvanen

Web & CMS Expert, Partner

KTM Perttu Tolvanen on verkkopalvelukonseptien ja julkaisujärjestelmien asiantuntija. Perttu konsultoi asiakkaita hankkeiden valmistelussa ja vaatimusten määrittelyssä sekä tukee asiakkaita julkaisujärjestelmien ja toteuttajakumppaneiden valinnassa. Hänen erityisalueitaan ovat mm. verkkopalvelukonseptien kirkastaminen ja julkaisujärjestelmävalinnat. Pertulla on kymmenen vuoden kokemus web- ja intranet-projekteista mm. projektipäällikön ja konsultin rooleissa. Aiemmassa työhistoriassaan Perttu on toiminut tilaajana ja projektipäällikkönä suuressa mediayhtiössä, sisällönhallintajärjestelmien konsulttina isossa IT-alan yrityksessä sekä itsenäisenä, riippumattomana konsulttina omassa yrityksessään. Hän on myös tunnettu seminaariesiintyjä ja bloggaaja. Perttu on päätoimittaja web-aiheisessa Vierityspalkki.fi-blogissa ja intranet-projektipäälliköille suunnatussa Intranet-ostajan opas -blogissa.

Puhelin: + 358 50 368 5199

Email: perttu.tolvanen@northpatrol.com


Postiosoite

Mannerheimintie 18 A
00100 HELSINKI
Suomi

Veloitus

Konsultointi: 168 €/h