Oakhill Oy

Ammattilaiset

Kuvaus

Vuokraamme markkinointiviestinnän asiantuntijapalveluita - apua yrityksen viestintään, myyntiin ja markkinointiin.

Autamme yrityksiä ymmärtämään ja käyttämään tämän päivän digitaalisen maailman mahdollisuuksia paremmin ja sitä kautta parantamaan tulosta.

Palvelumme on pieniriskinen ja kustannustehokas henkilöstövuokraamiseen verrattavissa oleva ratkaisu – ilman henkilöstön palkkaamisesta aiheutuvia sivukuluja.

Pitkän kokemuksen ja verkostomme vuoksi meillä on laajasti osaamista eri toimialoilta ja tarjoamme lisäkädet juuri silloin kuin sinulle sopii. Kokeneelle tekijälle uusia ideoita ja uudelle tekijälle vankkaa kokemusta.Y-tunnus: 2829380-2

Päätoimiala: Markkinoinnin konsultointi

Yhteystiedot

 • Vesijärvenkatu 15 (2 krs.)
 • 15140 Lahti
 •  
 • 0414541861
 •  
 • marika.mesimaki@oakhill.fi
 •  
 •     

Perustamisvuosi

2017

Työntekijöitä

2+2

Liikevaihto

100 000 €

Asiakkuudet

 1. DESK DESK otti Oakhilliin yhteyttä kesällä 2018 ja pyysi tarjousta markkinoinnin ja tuotteistamisen kehittämisestä. (vuokramarkkinointipäällikkö, verkkosivu-uudistus) Lue lisää: https://www.oakhill.fi/case/case-desk/
 2. Finlandia-ravintola (Kanresta Oy) Vuokramarkkinointipäällikkö
 3. Lahden alueen kehitysyhtiö, LADEC Oy Digityöpajat ja markkinointikoulutukset
 4. Lahti Region Oy Matka 2018 ja 2019- messuprojektit Lue lisää: https://www.oakhill.fi/case/case-matka-2018-messut/
 5. Orimattilan kaupunki Projektipäällikkö, verkkosivu-uudistus (Tammi Digital)

Ammattilaiset

Marika Mesimäki
Toimitusjohtaja
Markus Monteiro Kartano
Markkinointiassistentti
Heidi Puusa
Viestinnän asiantuntija
Elina Vavuli
Projektipäällikkö

Marika Mesimäki

Toimitusjohtaja

Olen Oakhillin perustaja, toinen omistaja ja työkseni vuokramarkkinointipäällikkö. Olen työskennellyt erilaisissa yrityksissä tiedottajana, markkinointi- ja myyntipäällikkönä, konsulttina ja ennen oman yrityksen perustamista mainostoimiston toimitusjohtajana. Uskon, että juuri monipuolinen kokemus eri aloilta ja eri tehtävistä on koulinut minusta moniottelijan, joka pystyy katsomaan yrityksenne tai organisaationne markkinointiviestintää ja myyntiä monelta eri kantilta. Oakhillin liikeidea perustuu aitoon haluun auttaa asiakasta ja päästä samalle puolelle pöytää, ikään kuin olisin teillä töissä. Oman osaamisen loppuessa pystyn hyödyntämään monipuolista verkostoani tarjotakseni teille parhaan mahdollisen kokonaisuuden.

Puhelin: +358 41 454 1861

Email: marika.mesimaki@oakhill.fi

Markus Monteiro Kartano

Markkinointiassistentti

Jotta yritys voi tämän päivän digimaailmassa ulottua ja kasvaa vahvaksi, tulee toiminnan perustua sinnikkääseen työskentelyyn ja tietotaitoon. Osaamiseni pohjana on monitieteinen maisterin tutkinto (TM) sekä neljän vuoden kokemus viestinnän tehtävistä. Markkinointiassistenttina otan vastuun markkinoinnin käytännön toimista. Laitan tehdyt suunnitelmat vauhtiin ja näkymään. Siten juurrutan yrityksen tuotteet ja palvelut asiakkaiden mieliin. Ulkoistettuna markkinointiassistenttina olen yrityksen tuki ja voimavara – lisäkädet, kun tekijää tarvitaan mukaan tositoimiin.

Email: markus.kartano@oakhill.fi

Heidi Puusa

Viestinnän asiantuntija

Työskentelen Oakhillisssä viestinnän asiantuntijana ja sisällöntuottajana. Tehtäväni on kiteyttää yrityksen ydintarina ja rakentaa sen ympärille liiketoimintaa tehostavaa viestintää. Minulla on lähes 20 vuoden kokemus viestinnän tehtävistä erilaisissa toimintaympäristöissä. Olen työskennellyt sekä isossa globaalissa yhtiössä että konsultin roolissa pienempien yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden kanssa.

Email: heidi.puusa@oakhill.fi

Elina Vavuli

Projektipäällikkö

Työskentelen Oakhillissä projektipäällikkönä. Tehtäviini kuuluu asiakkuuksien hoidon lisäksi myyntiä sekä markkinointiviestinnän pelikenttä. Ensiluokkainen asiakaspalvelu on intohimoni ja näen sen ratkaisevana tekijänä pitkäaikaisessa yhteistyössä sekä avaimena tulokselliseen myyntiin. Olen tehokas organisaattori, jolle on kunnia-asia viedä aloitetut projektit loppuun asti. Omaan vahvan kokemuksen MaRa-alalta.

Puhelin: 0443353383

Email: elina.vavuli@oakhill.fi


Postiosoite

Purolantie 12
15240 Lahti
Finland